Recepció als professors que s'han jubilat a Vila-seca

El curs 2014-2015 acomiada a un total d'onze professors

L'Ajuntament de Vila-seca va oferir ahir una recepció als mestres dels diversos centres escolars de Vila-seca que s'han jubilat en finalitzar el curs 2014-2015.

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, juntament amb els tinents d'alcalde Manuela Moya, Josep Toquero i Esmeralda Núñez, han presidit un acte que ha comptat amb la presència d'un centenar de professors i ha servit per retre un senzill homenatge als onze mestres i professors jubilats: Maria del Carmen Maeso i Isabel Sanz, de l'escola Sant Bernat Calvó; Teresa Bravo i José M. Cruellas, de l'escola Mestral; Teresita Cabré, de l'escola Miramar; M. Carme Pallarès i Immaculada González, de l'escola Cal·lípolis; Àngels Boada, de l'institut Ramon Barbat i Miracle; Maria Estradé, Lluís Fañanàs i Ramon Setó de l'institut Vila-seca.

En els seus parlaments, l'alcalde de Vila-seca ha recordat que aquest és un acte d'homenatge també a tota la comunitat educativa del municipi, ja que els professors fan una gran feina social que ajuda a ser més lliures als joves.