ACCIÓ SOCIAL
Ocupació, empresa i formació

Servei d'Ocupació

El servei d’ocupació municipal ofereix suport i acompanyament en la cerca de feina per a persones en situació d’ atur i persones en actiu que cerquen una millora en el seu lloc de treball.

L’objectiu del servei d’ocupació municipal es assessorar a les persones en aquest àmbit per tal de promocionar la inserció en el món laboral.

Telèfon

Email

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Horari d'atenció

De dilluns a divendres de 09.15 h a 14.00 h
Dilluns de 16.00 h a 18.00 h
De l'1 de juny al 30 de setembre, de 09.15 h a 14.00 h

Borsa de treball Municipal

La Borsa de Treball és un servei totalment gratuït que pretén facilitar el contacte entre persones que busquen feina i empresaris necessitats de recursos humans.

La borsa de treball municipal s’adreça a les persones en atur, persones en actiu que busquen feina i empreses que busquen professionals.

Oferta pública

Els llocs de treball dels empleats públics que estan al servei de l'Ajuntament es troben ordenats i classificats en la Relació de Llocs de Treball.

Aquesta Relació de Llocs de Treball, més la Plantilla municipal, s'aproven en sessió plenària, com annex dels Pressupostos anuals i en ells s'hi determina la categoria, retribucions, adscripció i altres particularitats pròpies de cada lloc de treball.

Pla d’Ocupació Municipal

L’Ajuntament de Vila-seca té com objectiu fomentar la contractació temporal de persones en situació d’atur i desenvolupar projectes d’interès general i social per al municipi.

Programa Treball i Formació del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya

Aquest programa té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur amb especial vulnerabilitat i amb dificultats per accedir al mercat laboral, a través del suport a entitats perquè duguin a terme accions d’experiència laboral, de formació, de coordinació i de suport tècnic.

Programa d’ atenció, orientació i acompanyament laboral a les persones amb diversitat funcional

L’Ajuntament de Vila-seca té un conveni de col·laboració amb l’entitat Aprodisca amb l’objectiu de millorar la capacitació professional de les persones treballadores i a desenvolupar accions que contribueixin a la integració laboral de persones amb diversitat funcional.

Image
Image
Image
Image