ENSENYAMENT
a Vila-seca

En aquest apartat trobareu la rica oferta educativa de la nostra ciutat: llars d’infants, escoles, instituts, formació d’adults, ensenyaments musicals i universitaris, anglès, català i aula d’extensió universitària per a la gent gran.

Tot un univers al vostre servei, que ens enforteix i ens ajuda a créixer com a persones i com a societat.

 

D'altra banda, trobareu la informació sobre les portes obertes als centres educatius de Vila-seca i les preinscripcions per al curs 2024-2025, al següent document. 

 

Recordeu que la preinscripció cal que es faci de forma telemàtica des del web de la Generalitat

 

Oferta educativa completa

L'ensenyament a Vila-seca reflexa la prioritat que aquest servei ha tingut en tot moment com element de cohesió social i de progrés.

L'oferta pública comprèn tots els nivells de l'ensenyament reglat des de les llars d'infants fins als estudis universitaris, a més dels ensenyaments musicals de reconegut prestigi i d'un ampli ventall de formació no reglada.


Els equipaments educatius han estat objecte d'una adequada planificació i la seva dimensió permet atendre les necessitats presents i futures de la població. A més, existeix un suport municipal important a les activitats i requeriments del sistema educatiu públic.

Image

Enllaços d'interès

Image
Image
Image
Image