Els comerços vila-secans poden adherir-se a l'aplicació "Vila-seca Activa"

Descarregada per gairebé 1000 usuaris, l'aplicació compta amb 200 comerços adherits

Els comerços de Vila-seca poden incorporar-se al registre d'establiments de l'aplicació "Vila-seca Activa", mitjançant la presentació de la sol·licitud que es troba adjuntada a aquesta notícia. En aquest espai els usuaris podran descarregar la seva sol·licitud per tal d'emplenar-la, signar-la i fer-la arribar a l'Ajuntament de Vila-seca, per tal que els seus establiments siguin presents a l'aplicació.

En aquests moments l'aplicació, disponible per als dispositius iOs i Android de forma gratuïta, ja ha estat descarregada per gairebé un miler d'usuaris des de la seva posta en marxa el passat 19 de juliol i compta amb més de 200 comerços adherits.

"Vila-seca Activa" contempla tres eixos principals: la promoció del teixit comercial del municipi, la informació turística i la divulgació cultural. Tota la informació disponible compta amb una geolocalització, per tal que els usuaris que hi accedeixin puguin ubicar amb facilitat els actes de l'agenda cultural, els comerços i els punts d'interès. Cal destacar, a més, que la informació es pot visualitzar en 5 idiomes: català, castellà, anglès, francès i rus.