La Plana celebra per Sant Joan les seves festes de barri

El barri de la Plana està immers des de fa uns dies en els preparatius de les seves festes de barri, la festivitat de Sant Joan.

Tot i que fa unes setmanes ja es va elegir la Reina i les Dames d'Honor de les festes, aquest cap de setmana comença el veritable programa d' actes que està organitzat per l'associació de veïns de la Plana en col·laboració amb l'Ajuntament de Vila-seca. Demà dissabte 18 de juny tindrà lloc un sopar de germanor a la plaça de Sant Joan amb l'acompanyament del duet musical Guatekers i el diumenge a partir de les 5 de la tarda a la zona esportiva es duran a terme partits de futbol entre amics.

El dijous 23 de juny, vigília de Sant Joan, a les 7 de la tarda es farà la final del Torneig de Dòmino a l'Esplai de la Gent Gran de la Plana i a partir de les 23.30 h, a la plaça de Sant Joan, tindrà lloc la gran revetlla amb Agustí Aspa i el seu grup Habana.

El dia de Sant Joan tindrà lloc la missa homenatge a les 12 del migdia, amb el Coro Rociero Casa de Andalucía de Tarragona i a les 2 de la tarda, hi haurà un refrigeri en honor a la tercera edat, al Centre Cívic i Cultural de la Plana. Durant tota la tarda, de 5 a 9, a la plaça de Sant Joan els més joves podran gaudir del Parc Wipeout i, finalment, a les 10 de la nit, actuarà el grup La Klave.

Dissabte 25 de juny durant el matí, hi haurà un parc infantil refrescant a la plaça de Sant Joan i a la 1 del migdia, un vermut popular, gentilesa de Bar Vicente. La Txaranga Band Tocats oferirà una cercavila pels carrers del barri a partir de les 2 del migdia i a les 6 de la tarda hi haurà una bicicletada popular que s'iniciarà a la plaça de Sant Joan. Tot seguit, l'Esplai de la Gent Gran acollirà un concurs de truites i, finalment, a les 23.30 h, actuarà l'Orquestra Europa.

Per acabar les Festes de Sant Joan, el diumenge 26 de juny a les 12.00 h tindrà lloc la Súper Festa de l'Escuma a la plaça de Sant Joan i, a partir de les 6 de la tarda, hi haurà una xocolatada infantil, animació per als més petits i l'actuació de ball dels alumnes de la Plana, del Ballet Flamenc Kiko Moreno i el grup De Duende. El punt i final a les festes el portaran els Trabucaires del Comú de Vila-seca i els Correfocs de Salou, que faran la seva actuació just abans de començar la traca final des de la zona esportiva.