El Quartet Alart anuncia la seva residència artística a l'Auditori Josep Carreras

Avui divendres el Quartet Alart ha donat a conèixer la seva estada a l'Auditori Josep Carreras que es concreta en la realització de dos concerts cada any, amb xerrades prèvies a tots els assistents, i els diversos assajos en obert perquè els alumnes del Conservatori puguin observar de prop la seva tasca diària. En aquest sentit, el violinista Josep Colomé ha afirmat que "busquem el tu a tu amb els alumnes perquè vegin que el treball d'una formació com la nostra no només es fer concerts, sinó un procés diari de picar pedra i de convivència".

De fet, la formació composta pels violinistes Josep Colomé i Josep M. Ferrando, la viola de Miquel Córdoba i el violoncel de Josep Trescolí, han escollit celebrar els 10 anys de vida del Quartet Alart a l'Auditori Josep Carreras perquè "Vila-seca és casa nostra, i aquest és un dels millors auditoris de Catalunya, el qual ens permet créixer gràcies a les seves instal·lacions i també a la llibertat que ens ofereixen a l'hora d'interpretar les peces" ha afegit Colomé.

Per la seva banda, el president de la Fundació Auditori Josep Carreras ha comentat que "la compensació d'aquesta estada serà mútua per al quartet i l'Auditori, ja que poder-los tenir aquí és un goig". El primer dels seus concerts, el divendres 6 de maig, "transportarà el públic fins al segle passat, amb la interpretació d'obres de Mendelssohn, Webern, Stravinsky i Jordi Cervelló" tal i com ha explicat el violinista Josep M. Ferrando. El següent concert ja formarà part de la propera temporada de tardor de l'Auditori Josep Carreras.