Nancy Fabiola Herrera meravella Vila-seca en la Gala Benèfica contra la leucèmia

L'Auditori Josep Carreras de Vila-seca va acollir aquest divendres 13 de novembre, la tretzena Gala Lírica a benefici de la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia, sota la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa". En aquesta ocasió el concert va anar a càrrec de la mezzosoprano canària, Nancy Fabiola Herrera acompanyada al piano per Rubén Fernández.
 
Davant prop de 400 espectadors que van quedar meravellats amb l'esplèndida actuació de la mezzosoprano, l'artista va dividir el seu programa en dues parts, una primera amb peces d'Antón García-Abril, Pauline Viardot, Enriques Granados i Miguel Ortega, i una segona part amb música de compositors catalans com ara Joan Comellas i Xavier Monsalvatge rematada al final amb 10 minuts d'espirituals negres.
 
La mezzosoprano, enamorada de l'excel·lent acústica de l'auditori Josep Carreras on havia enregistrat fa uns mesos una part del seu disc "Ensueños", va respondre al clamor del públic amb 2 bisos finals i va acabar cantant acaronada amb els assistents, entre els seients de la gent, a cau d'orella d'un públic que la va acomiadar dempeus i amb una llarga ovació.
 
Aquesta gala no és només un esdeveniment artístic de primer nivell, sinó que cada una de les seves edicions és una mostra més del tarannà solidari del municipi de Vila-seca.  El concert va comptar amb la presència de l'alcalde de Vila-seca i president de la Diputació, Josep Poblet; del gerent de la Fundació Internacional Josep Carreras, Antoni Garcia Prat; del delegat del Govern, Joaquim Nin; del rector de la URV, Josep A. Ferré i dels representants de l'Obra Social "la Caixa", Alexis Gómez i Eduard Gené.
 
Cal recordar que a banda de Nancy Fabiola Herrera, en edicions anteriors van actuar les sopranos Maria Bayo, Ainhoa Arteta, Barbara Hannigan, Isabel Rey, Lynne Dawson, Pilar Jurado i Ofèlia Sala, la contralt Ewa Podles, els tenors Jaume Aragall, Sergi Giménez, Josep Bros i Àngel Òdena, l'Orquestra Simfònica del Vallès i l'Orquestra de l'Acadèmia del Liceu.