Vila-seca inicia la recta final dels actes de la Festa Major

Després de la celebració de la festivitat de Sant Jaume a la Pineda, Vila-seca viu ja els últims dies de la seva Festa Major que commemora la Invenció del Cos de Sant Esteve. Avui dijous a les 10 de la nit a la plaça de l'Església, tindrà lloc una nit de Monòlegs i, al Parc de la Riera, es viurà La Nit del Rock amb l'actuació estel·lar de Medina Azahara i els grups vila-secans Enrique Espera i The Unknowns.

D'altra banda, demà divendres la ludoteca portarà ‘Rock & Joc' al Parc de la Riera a partir de les 20.30 h. Blaumut torna a Vila-seca per oferir-nos un concert al mateix Parc de la Riera a partir de les 11 de la nit, juntament amb el grup Rock in Manhattan. Finalment hi haurà La Carpa per als més joves a partir de les 12 de la nit i fins a les 4 de la matinada a l'aparcament de la Riera.

Dissabte 1 d'agost Vila-seca gaudirà a les 12 del migdia d'un vermut musical a la plaça de l'Església i, a la tarda, es disputarà el Campionat provincial de ciclisme interescoles al Velòdrom. La Txaranga Band Tocats amenitzarà la Cercabirra a les 17.30 h a la plaça de l'Església i, tot seguit, a les 7 de la tarda, hi haurà actuació de Castells amb els Xiquets de Tarragona, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets de Vila-seca. La ludoteca tornarà a organitzar activitats per a tota la família amb els jocs d'habilitat al Parc de la Riera i, per acabar el dia, els més joves tindran l'oportunitat de tornar a gaudir de la Carpa, mentre que al Parc de la Riera hi haurà el Gran Ball de Festa Major.

El diumenge 2 d'agost Vila-seca es despertarà amb la Canonada Matinera i el 7è Concurs de Pintura Ràpida Ciutat de Vila-seca a partir de les 8 del matí a la plaça de Voltes. A les 10 serà l'hora dels tornejos d'escacs al carrer major i a les 12 del migdia, tindrà lloc el 1r Festival Ice Cold Beer. La ludoteca organitzarà jocs sobre taulers a partir de les 7 de la tarda i ja a la nit, l'Orquestra Selvatana durà a terme un concert al Parc de la Riera i el posterior Ball de Festa Major.

Per últim, el dilluns 3 d'agost, dia en què es commemora la Invenció del Cos de Sant Esteve, es duran a terme els actes tradicionals com són el 7è Concurs de Llançament de Pinyols d'Oliva, la Missa Major i el vermut popular al matí i, com a novetat, tindrà lloc l'Splash, una iniciativa solidària amb la Fundació Josep Carreras i l'Associació Astafanías. El lliurament de premis d'engalanament de balcons i carrers, les havaneres, la cercavila de trabucaires, el correfoc amb el Ball de Diables de Vila-seca i el de les Borges del Camp i el Gran Castell de Focs d'Artifici, a càrrec de la Pirotècnia Zaragozana, ompliran la tarda de diversió.