Un total de 26 concerts donen forma a la nova programació de l'Auditori Josep Carreras

La temporada comença el divendres 1 d'octubre amb el baríton Àngel Òdena

Avui al matí s'ha presentat en roda de premsa la nova programació de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Una nova temporada que comptarà amb un total de 26 concerts distribuïts en un nou format ja que substitueix la programació anual de dues temporades, la de primavera i la de tardor, per una única temporada que recull però el mateix nombre de concerts.
Aquest curs 2021-2022 comptarà amb un total de 26 concerts i tal com ha destacat la presidenta de la Fundació Auditori Josep Carreras, Àngels Poblet, "amb aquesta nova distribució ens permet treballar més còmodament i podem oferir també més avantatges als abonats i usuaris en general de l'auditori".
La temporada s'iniciarà el divendres 1 d'octubre a les 20 hores amb el concert d'òpera del baríton tarragoní, Àngel Òdena, i s'allargarà fins l'11 de juny amb un concert del Quintet Montsant. En aquest sentit, el programador de l'Auditori Josep Carreras, Josep F. Solórzano, ha destacat que "aquest programa compta amb concerts de gran format, concerts d'àmbit familiar, concerts de cambra i concerts de solistes amb una gran varietat d'estils com ara la música clàssica, el jazz, la rumba i l'òpera, entre d'altres, i ha recordat també la vinculació d'aquest auditori amb els intèrprets del territori, els qual tenen un paper protagonista també a la programació"  
Per la seva banda, Xavier Pastrana, assessor de programació de l'Auditori Josep Carreras, ha repassat tots els concerts de cambra i ha volgut posar en valor la figura del compositor vallenc Robert Gerhard, molts cops oblidat i que tindrà un concert especial el dia 4 de març dins el cicle Joan Guinjoan que des de fa un temps incorpora l'auditori a la seva programació.