La deixalleria de la Pineda canvia de format i d'ubicació

El proper dissabte, 19 de juny, la Pineda disposarà d'un nou servei de deixalleria mòbil, amb el mateix format que a Vila-seca. D'aquesta manera, la deixalleria que fins ara havia donat servei a la Pineda, d'estructura fixa, deixarà d'estar operativa.

La nova deixalleria, que comptarà amb la presència d'un informador per tal d'orientar als usuaris i controlar el tipus de deixalles que s'hi poden abocar. S'instal·larà dos cops per setmana al carrer d'Emili Vendrell, davant del parc de La Tanca. El seu horari serà els dimecres d'11.00 a 14.00 h i els dissabtes de 9.00 a 12.00 h (excepte festius), amb la previsió que durant l'any vinent pugui ser itinerant i s'ubiqui periòdicament en diversos punts de la Pineda, tal i com ja es fa a Vila-seca.

Pel que fa a la deixalleria mòbil de Vila-seca, es reduiran els horaris del servei, quedant en funcionament de 12.00 a 18.00 h, en les següents ubicacions: el primer dissabte de cada mes se situarà al carrer del Tenor Josep Forasté, a la zona del Mercat Municipal; el segon dissabte estarà a l'avinguda de Ramon d'Olzina, concretament a la zona de l'Esplai Sant Esteve; el tercer dissabte s'ubicarà també a l'avinguda de Ramon d'Olzina, a la zona del Parc de la Riera i, per últim, el quart dissabte de cada mes s'instal·larà al carrer de la Riera, a la zona del Parc de la Formiga.

Cal recordar, a més, que Vila-seca compta amb la deixalleria fixa, ubicada al Parc Tecnològic i de Serveis l'Alba, al carrer de Vilafortuny 8 i està oberta de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i de 16.00 a 19.00 h. Els dissabtes també obre de 9.00 a 13.00 h.

Els serveis que ofereixen les deixalleries mòbils i la fixa, es complementen amb els serveis de recollida especialitzada per a grans productors i recollida de voluminosos. En aquest últim cas, tothom que tingui trastos vells a casa, pot trucar al 977 39 30 74 per a informar-se de com accedir a aquest servei.