Arrenca una nova edició de la FiM amb l'acte de benvinguda institucional als profesionals

Aquest migdia ha tingut lloc l'acte de benvinguda institucional als professionals de la FiM Vila-seca 2021, que ha comptat amb la presència de l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; el secretari general del departament de Cultura, Lluís Baulenas; la regidora de Cultura, Manuela Moya i el director artístic de la FiM, Martí Marfà. 

L'acte, al qual també hi han assistit diversos regidors de la Corporació municipal, ha tingut lloc al Jardí del Castell de Vila-seca, espai on es desenvoluparan bona part dels concerts durant aquest cap de setmana. 

L'alcalde ha volgut destacar que "la FiM es reinicia ara, en un dels moments que cal recolzar més la cultura" i, en aquest sentit, la presidenta de la Diputació, ha afegit que "es tracta d'un exemple de la recuperació econòmica del sector cultural". 

La FiM Vila-seca aplegarà un total de 34 propostes musicals i més de 200 professionals del sector musical per convertir Vila-seca en l'epicentre de la música emergent i familiar de Catalunya durant aquest cap de setmana.