Dissabte s'inaugura el Centre Cívic i Cultural el Colomí

Avui dijous i divendres a la tarda, jornada de portes obertes per a tota la població

Aquest dissabte 24 de gener a partir de les 12 hortes tindrà lloc a Vila-seca la inauguració del Centre Cívic i Cultural el Colomí, un nou equipament públic ubicat al barri del Colomí i que acull entre d'altres, la seu de l'Associació de Veïns del Colomí i la ludoteca municipal "Tot Joc".

Aquest edifici de dues plantes té una superfície total de 1.100 m2 i abans acollia l'antic CAP de la població. L'Ajuntament de Vila-seca, amb una inversió de 550.000 euros, ha rehabilitat tot l'edifici i ha adaptat les instal·lacions amb criteris d'eficiència energètica, on hi destaquen sobre tot els panells acústics situats als sostres.

A la planta baixa està ubicada la ludoteca municipal, la seu de l'AVV del Colomí (despatx i magatzem) i dues sales polivalents amb vestidors. A la planta superior hi ha una gran sala d'actes de 100 m2 i diversos espais polivalents.

Cal recordar que l'Ajuntament ha programat dues jornades de Portes Obertes adreçades a la població. Una serà avui dijous a les 11 del matí i l'altra el proper divendres a partir de les 19 hores.

Abans de la inauguració d'aquest dissabte i dins els actes de la Festa Major de Sant Antoni a Vila-seca tindrà lloc la V Trobada dels amics dels Gegants i Grallers de Vila-seca i es podrà visitar l'exposició de dibuixos de la ludoteca. Posteriorment hi haurà una actuació de la colla castellera Xiquets de Vila-seca a la pista poliesportiva del Colomí.

El Centre Cívic i Cultural el Colomí està ubicat al carrer de Tarragona número 22, al barri del Colomí, a pocs metres del mercat municipal, del centre de salut i de la residència per a la gent gran.