Última setmana de ioga a la platja de la Pineda

El 31 d'agost, sessió de meditació davant del grup escultòric Pineda

El proper dijous 31 d'agost finalitzen les classes de ioga que han tingut lloc durant tot l'estiu a la platja de la Pineda, amb una sessió especial de meditació i mindfulness, a les 20.30 h davant del grup escultòric Pineda.

Multitud de veïns i turistes de la Pineda han seguit un total de 18 classes repartides durant tot l'estiu; la celebració del Dia Internacional del Ioga i Festivitat del Solstici d'Estiu, el passat 21 de juny; la celebració de la lluna plena de juliol i agost i les sessions de meditació i mindfulness.

A més de la classe de meditació que tancarà l'estiu, aquesta setmana hi haurà dues sessions de ioga: el dimarts 29 d'agost a les 9.00 h a la platja, davant del grup escultòric Pineda, i el dijous 31 d'agost a les 8.45 h, a la zona esportiva de la platja.

Cal recordar que, a més de les sessions de ioga, el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca ha organitzat altres activitats esportives al llarg de l'estiu, com són zumba, bodycombat i aquagim, les quals poden consultar-se a la Guia d'Activitats d'Estiu: https://goo.gl/aMqrH5