La Biblioteca de Vila-seca recull llibres obsolets per a crear diverses escultures durant la diada de Sant Jordi

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vila-seca i la Biblioteca organitza per segon any consecutiu una recollida de llibres vells, obsolets o malmesos amb l'objectiu de crear diverses escultures que seran exposades durant la diada de Sant Jordi a Vila-seca.

Amb la finalitat de transformar el llibre, un objecte simbòlic i referent de la cultura escrita, en una obra d'art, tothom que hi vulgui participar podrà lliurar els seus llibres fins al 18 d'abril a la Biblioteca de Vila-seca. El Biblio@ccés de La Pineda ubicat al Centre Cívic, l'Escola La Plana i el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca també seran espais de recollida per als qui vulguin donar els seus llibres.

Sota el paraigües de tres eixos fonamentals com són la participació ciutadana, la transformació i reciclatge de materials i la creació artística, aquest projecte pretén donar una nova vida i un nou ús a qualsevol tipus de llibre com ara enciclopèdies, llibres de text, llibres de butxaca, llibres infantils i, en general qualsevol format de llibre obsolet i en desús.