El Club Social La Muralla mostra la seva exposició "Parelles artístiques" a l'Ajuntament de Vila-seca

El passat divendres 11 de novembre va tenir lloc, a l'Ajuntament de Vila-seca, l'acte d'inauguració de l'exposició de "Parelles artístiques" del Club Social La Muralla. 

La regidora de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat, Lucía Teruel, va obrir l'acte donant la benvinguda als assistents i, posteriorment, van intervenir Àngel Urbina, president del Club Social La Muralla, i Roger Pie, en representació del BBVA, un dels col·laboradors en l'organització d'aquesta exposició.

L'acte també va comptar amb la presència d'una de les parelles artístiques, Enric Madorran i Dolors Cabus, que van compartir amb tots els assistents la seva experiència en el projecte.

Per finalitzar, la regidora va fer un reconeixement a la gran labor social que realitza el Club Social la Muralla tant en la difusió del coneixement de les malalties mentals, com en tot el treball que fan per la integració en la comunitat de les persones amb trastorns mentals i el suport que donen a les seves famílies.

L'exposició  "Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental" es podrà visitar  fins al 25 de novembre a la Sala Polivalent de l'Ajuntament de Vila-seca.