Vila-seca acull el taller "Últimes tendències en aparadorisme" per als comerciants

Els propers dies 14 i 16 de novembre Vila-seca acull un taller sobre les últimes tendències en aparadorisme, organitzat per la Cambra de Tarragona, en el marc del Pla de Suport al comerç al detall.

La presentació del curs, el dia 14, anirà a càrrec del regidor de Serveis Generals de l'Ajuntament de Vila-seca, Josep Maria Pujals, i acte seguit començaran les ponències sobre "Què passa si no millorem l'aparador?", "Visual merchandising", "Elements a tenir en compte de l'aparador" i "Senyalítica".

El dimecres, la ponent Rakel Serral, de R Solucions Creatives, pronunciarà una conferència que abordarà les últimes tendències en aparadorisme, què fan les grans marques comercials, s'avaluaran diversos casos de comerciants i es debatrà sobre les bones pràctiques.

Els objectius d'aquest taller, dirigit als empresaris, gerents o gestors d'àrees de negoci i de zones comercials urbanes, és que els comerciants aconsegueixin que el seu aparador sigui un punt d'atracció del client i augmentin les vendes. Un dels altres objectius és que l'aparador guardi paral·lelisme amb l'interior del client i, també, oferir als comerciants les bones pràctiques entorn al món de l'aparadorisme.

El curs, totalment gratuït, tindrà lloc al Centre  Municipal de Formació i Ocupació "Antic Hospital" de 14.00 a 16.00 h i inclourà un càtering per a tots els assistents.