L'alcalde de Vila-seca rep a la comissió del 50è aniversari de l'Escola Elisabeth de Salou

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, ha rebut avui a la Casa Consistorial als representants de la comissió del 50è aniversari de l'Escola Elisabeth de Salou i al seu director, Enric Masià. A la reunió també hi ha estat present la regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Vila-seca, Manuela Moya, i ha servit com a presentació formal dels actes que l'escola ha preparat en commemoració del seu 50 aniversari pel proper curs 2016-2017.

L'escola, construïda fa 50 anys a l'antic municipi Vila-seca i Salou, ha servit com a centre d'aprenentatge i formació humana a molts vila-secans que han seguit la seva escolarització en aquest centre. De fet, el seu director, Enric Masià, ha volgut agrair el suport institucional que sempre ha ofert l'Ajuntament de Vila-seca a l'Escola Elisabeth de Salou i ha convidat a l'alcalde Josep Poblet als actes commemoratius.

Durant la trobada, els representants de l'Escola Elisabeth han lliurat a l'Ajuntament de Vila-seca una litografia de les antigues instal·lacions ubicades al carrer del Terrer i un dossier amb diverses publicacions dels alumnes del centre.