Sugrañes i Barrio s'adjudiquen la victòria a la Duatló-Cross de Vila-seca

Arnau Sugrañes i Leticia Barrio han estat els vencedors de l'onzena edició del Duatló-Cross de Vila-seca, que s'ha celebrat aquest matí al Parc de la Torre d'en Dolça amb la presència de 169 participants.

La cursa, que ha estat condicionada pel fort vent en tot moment, estava organitzada per la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural Vila-seca, amb la producció tècnica de Naturetime i la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-seca.

Els corredors havien de fer front a 4 quilòmetres a peu; 11 quilòmetres en BTT; i finalment 2 quilòmetres més a peu fins a creuar la línia de meta.

En categoria masculina, Sugrañes s'ha imposat per segon any consecutiu amb total autoritat, liderant la prova des del principi i ampliant progressivament la distància respecte els seus perseguidors. Al final, ha parat el cronòmetre en 45:20 per fer-se amb la victòria.

La segona plaça també ha tingut un posseïdor constant, Eduard Queralt, que ha finalitzat amb un temps de 46:56. El tercer lloc del podi l'ha aconseguit Raul Ramírez (47:21) després d'un frec a frec amb David Lascroz i Roberto Fidalgo, a qui ha superat per set i dotze segons de diferència respectivament.

En fèmines, gran lluita entre les quatre primeres que ha acabat decidint-se a favor de Leticia Barrio (1:02:53) gràcies als seus parcials en els quilòmetres a peu. La segona plaça ha estat per una Alícia Sánchez (1:03:10) que repeteix podi respecte l'edició del 2015 però millorant una posició; mentre que el podi l'ha completat una Mireya Casanova (1:03:53) que ha superat en catorze segons a Laura Pérez.