La FiM 2015 comença amb normalitat a l'espera de la gran afluència de públic d'aquest dissabte

El grup Zero i el cantautor Fito Luri han estat els primers que han actuat als escenaris grans de la FiM

La setzena edició de la Fira de la Música al Carrer de Vila-seca (FiM Vila-seca 2015) s'ha iniciat amb total normalitat aquesta tarda amb el concert inaugural del grup de pop-rock Zero a l'escenari Time Out. A partir d'aquest moment ha començat a funcionar l'engranatge de la FiM que durant aquest cap de setmana oferirà 52 actuacions repartides en 5 escenaris. A la música de Zero li ha succeït el pop intimista de Fito Luri i el jazz mediterrani d'Anthus, tot i que la gran afluència de públic s'espera per aquesta nit amb les actuacions de Gemma Humet, prevista per tres quarts de dotze, la música inclassificable de Pepet i Marieta o el fi de festa final de Ses Bubotes, tres concerts que previstos al Parc de la Formiga, l'escenari principal de la FiM amb capacitat per a 4.000 persones.
 
A la FiM de Vila-seca també s'ha posat en marxa la programació dels showcase que es faran a l'escenari de l'Oficina, al costat de l'Església, amb els primers vuit grups. Al final han estat més d'un centenar els professionals acreditats tot i que s'espera que aquesta xifra es pugui incrementar en la jornada de dissabte amb algunes persones que tenen previst inscriure's a la mateixa FiM.
 
Segona jornada de la FiM
La segona jornada de la FiM començarà dissabte a les 11.00 del matí amb el folk tradicional de Folkatre3s. A partir d'aquest moment s'aniran succeïnt els concerts de la Big Band Grallera, el grup de Roba Estesa i el jazz d'Eclectic Colur Orchestra a les 13.15 al Parc de la Formiga. La fira es reprendrà a la tarda a partir de les 18.00h amb els concerts d'Oliver i Kinsale. Posteriorment pujaran alguns dels noms destacats com Lenacay (18.30/Parc de la Formiga), Caïm Riba (23:15/Parc de la Formiga), Ivory (22.45/ Time Out) o Xeic! (01.15/Parc de la Formiga). Dj Txarnegö posarà el punti final a la FiM amb una sessió de Rebel Sound a partir de les 2:30 de la matinada.
 
La setzena edició de la Fira de la Música al Carrer de Vila-seca (FiM Vila-seca) és una producció del Patronat de Turisme de Vila-seca sota la direcció artística de Pep Vergé, de Crearum Produccions Creatives.  La Fira de la Música al Carrer de Vila-seca és un aparador de propostes i grups emergents procedents de tot l'àmbit dels Països Catalans que té com a objectiu presentar-les al públic i als programadors professionals.
 
APP oficial
Per tal de poder seguir tota la informació de la FiM l'organització va presentar ahir l'APP oficial de la FiM que està disponible de forma totalment gratuïta pels dispositius mòbils Android. 
L'app es pot descarregar aquí.