L'espectacle musical Mobília arriba aquest divendres a l'Auditori Josep Carreras

L'Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà l'espectacle musical Mobília o La Vita è Mobile, pensat per alguns dels creadors de referència en el teatre musical a Catalunya, com ara Joan Lluís Bozzo, direcció teatral; Albert Guinovart, música i piano, Piti Español, text, i Pep Prats, direcció musical. El concert, que tindrà lloc el proper divendres 13 de març a les 21.30 h, és una cantata que gira al voltant de la comunicació telefònica cel·lular i dels aparells que la fan possible: els mòbils.

La interpretació va a càrrec de la Coral Cantiga i l'Orquestra de Cambra Terrassa 48, acompanyats de dos cantants solistes, els quals ens faran un recorregut musical per algunes de les situacions i dels moments significatius de la vida de tots nosaltres lligats als mòbils i dels sentiments que la possessió o absència d'aquests aparells ens provoquen.

La cantata ofereix un espectacle visual poc habitual a escena, ja que els cantants, la coral i, fins i tot, els músics, es mouran per l'escenari, jugaran amb els seus mòbils, se separaran en bàndols o cantaran entre el públic; tot amb la intenció de bastir un espectacle dinàmic, entretingut i, sobretot, que provoqui emocions i atrapi els espectadors.

L'entrada per aquest espectacle té un cost de 20 euros i es podrà aconseguir al vestíbul de l'Auditori Josep Carreras des d'una hora abans de l'inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori.