Sugrañes i Florencio s'adjudiquen la victòria a la Duatló-Cross de Vila-seca

Arnau Sugrañes i Núria Florencio han estat els vencedors de la desena edició del Duatló-Cross de Vila-seca, que es va celebrar ahir al matí al Parc de la Torre d'en Dolça amb la presència d'uns 150 participants.

Els corredors havien de fer front a 4 quilòmetres a peu; 11 quilòmetres en BTT i finalment 2 quilòmetres més a peu fins a creuar la línia de meta.

En categoria masculina, Sugrañes es va imposar amb total autoritat, liderant la prova des del principi i ampliant progressivament la distància respecte els seus perseguidors. Al final, va parar el cronòmetre al 43:18 per fer-se amb la victòria.

La lluita per la segona posició va estar un frec a frec entre Víctor González (46:25) i el veterà Albert Torres (46:47), que no es va resoldre fins al darrer tram a peu després que tots dos completessin el circuit en BTT al mateix temps.

En fèmines, Florencio va saber administrar el seu avantatge per acabar imposant-se amb 58:06; sent juntament amb la segona classificada, Montse Masip (58:54), la única dona en baixar de 60 minuts. El podi el va completar Alicia Sánchez amb un registre de 1:00:41.

D'altra banda, els guanyadors locals de la Duatló van ser Ramon Romero, en categoria masculina i Raquel López, en femenina.