Avui dijous torna el Parc Infantil de Nadal a Vila-seca

El Parc Infantil de Nadal de Vila-seca tindrà lloc des d'avui dijous 27 de desembre fins al dia 30 de desembre, de 17.00 a 20.00 h, al Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca.

En aquesta edició, els infants s'endinsaran en l'aventura d'un videojoc, on hauran de trobar el monstre de les neus. Les diferents activitats que s'ofereixen al Parc de Nadal estan plenes de petjades que ajudaran als petits a descobrir-lo. A més de participar en la cerca del monstre de les neus, també podran gaudir d'un espectacle diari.

Com en edicions anteriors, es compta amb una trentena de joves voluntaris que han abocat la seva il·lusió i esforç en la preparació i realització del Parc, amb la col·laboració d'entitats del municipi com són l'Esplai Esclop, el Club Bàsquet Vila-seca, els Xiquets de Vila-seca, Creu Roja Joventut, Protecció Civil Vila-seca, els Mossos d'Esquadra i Satem.

L'entrada és solidària i caldrà portar aliments de llarga conservació per a lliurar al Banc d'Aliments de Vila-seca. Cal recordar que, un any més, gràcies al Rodaparcs el divendres 28 de desembre els petits podran aprofitar la seva entrada per anar al Parc de Nadal de Salou.

A més del Parc Infantil, els joves podran gaudir del seu Parc de Nadal Jove, des d'avui dijous i fins al dissabte 29 de desembre. L'Espai Jove acollirà activitats des de les 10 del matí fins a la 1 del migdia, i des de les 8 del vespre a les 11 de la nit. Entre d'altres, podran participar d'un torneig de futbol, de jocs de taula i fubolí, un torneig de bàsquet, un sopar per compartir i cinema, una activitat de Masterxef i jocs per equips.