L'Ajuntament de Vila-seca rep dues peces restaurades per l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Tortosa

Les peces restaurades són una pintura sobre tela i el plafó ceràmic de Sant Antoni

L'Ajuntament de Vila-seca va acollir recentment l'acte de recepció de dues peces restaurades per l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Tortosa.

Concretament, les peces restaurades van ser dues. D'una banda, una pintura a l'oli sobre tela, possiblement del segle XIX i d'autor desconegut, que es va trobar emmagatzemada a la Biblioteca de Vila-seca. I de l'altra, el plafó ceràmic de Sant Antoni Abat, que estava situat dintre del portal de Sant Antoni, i que data de la dècada dels seixanta.

L'acte, que va tenir lloc a la Sala Polivalent de l'Ajuntament, va comptar amb la presència de l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; la cap de la Unitat de Conservació i Restauració de l'Escola d'Art i Disseny de Tortosa, Carme Clemente, i les tècniques de restauració i conservació de l'Escola, Sílvia Panadell i Júlia Poy, les quals van presentar les obres ja restaurades.