Vila-seca adjudica tres noves obres per un valor de 263.000 euros

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Vila-seca va adjudicar ahir dilluns tres noves obres que signifiquen una inversió total de 263.451 euros.

La millora de l'accessibilitat per a les persones a l'avinguda de Ramon d'Olzina, al pas pel pont del ferrocarril amb la construcció d'una passera; la restitució de l'enllumenat públic a la zona nord del polígon l'Alba i les obres de millora i reforma de l'edifici destinat a Centre Cívic al barri de la Plana, són les tres obres que aviat s'executaran.

Una d'elles, la de la reforma del Centre Cívic i Cultural de la Plana (75.737 euros), és un dels projectes escollits pels veïns dins la campanya de participació ciutadana "Pressupost participatiu Vila-seca 2017" i que ha de permetre eliminar les barreres arquitectòniques a l'edifici amb la instal·lació d'un ascensor, millores a l'interior i la remodelació de tota la façana del carrer d'Almeria.

Pel que fa a les altres dues obres, la restitució de l'enllumenat públic a la tercera fase del polígon l'Alba ha estat adjudicada per 63.200 euros, i la millora de l'accessibilitat a l'avinguda de Ramon d'Olzina, sota el pont del ferrocarril, tindrà un cost de 124.514 euros. Aquesta obra tindrà com a referent una passera sota el pont que permetrà compatibilitzar el pas de persones amb el pas de vehicles, també es reforçarà l'enllumenat públic i es construirà una nova vorera fins a l'entrada del polígon.