Arriba la XII edició de la Cantada de Sant Jordi a Vila-seca

Més de 1.000 persones seguiran la Cantada al Pavelló Municipal d'Esports

El proper 23 d'abril, la Diada de Sant Jordi, gairebé 1.000 persones entre mestres, alumnes de primària del municipi i músics del Conservatori, es reuniran per protagonitzar la Cantada de Sant Jordi, que enguany arriba a la dotzena edició.

A partir de les 11.30 h el Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca acollirà la Cantada que serà interpretada pels  alumnes de 2n, 3r i 4t de primària de totes les escoles del municipi, que enguany aniran identificats amb un mocador, especialment realitzat per l'ocasió.

Els alumnes de les escoles i del Conservatori interpretaran la cantada "La cançó més bonica del món", un conte musicat amb cançons populars catalanes, que serà presentat per Antoni Mas i narrada pels alumnes de l'Escola Sant Bernat Calvó.

L'acte està organitzat pels centres escolars del municipi, el Patronat Municipal de Música de Vila-seca i l'Ajuntament de Vila-seca.

Pel que fa als actes de Sant Jordi, iniciats ja fa uns dies, durant la jornada del proper dilluns es podrà seguir el programa que trobareu adjunt.