Tarragona, Reus, Cambrils, Salou, Vila-seca i la Generalitat acorden l'impuls de les infraestructures estratègiques del Camp de Tarragona

Els alcaldes de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; Reus, Carles Pellicer; l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; i els batlles de Salou, Pere Granados, i Vila-seca, Josep Poblet, juntament amb el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, han presentat avui el pacte territorial per impulsar les infraestructures estratègiques del Camp de Tarragona. Aquest 2018 està previst que entri en servei la doble via entre Vandellòs i Tarragona fet que ha de permetre millorar els serveis ferroviaris actuals i impulsar noves infraestructures que dotin el territori de millor connectivitat amb els principals pols d'activitat econòmica.

Els cinc ajuntaments i el Departament de Territori i Sostenibilitat pacten les prioritats del territori, com l'Estació intermodal, la implantació del tren-tramvia des de Cambrils fins a Tarragona i Reus o una nova connexió al nord de Tarragona.

 

L'acord territorial

Segons l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet "Vila-seca es configura com un nus ferroviari d'extraordinària importància i funcionalitat. De fet, amb aquest acord Vila-seca ocupa un paper central que li aporta un bon servei, increment de connectivitat, avantatges i grans oportunitats de futur".