Vila-seca aconsegueix un any més la màxima distinció al certamen Viles Florides

Es situa entre els 10 millors municipis de Catalunya en la promoció i conservació d'espais verds

Vila-seca ha estat guardonada aquest cap de setmana amb una nova distinció al certamen Viles Florides que enguany s'ha celebrat a la població de Mollet del Vallès. La regidora de Serveis al Territori, Manuela Moya, va recollir les quatre Flors d'Honor, màxima distinció, la qual també van rebre els municipis d'Almacelles, Bagergue, Cardedeu, Figueres, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Mollet del Vallès, Olot, Sant Cugat i Sant Hilari Sacalm. 
 
Onze municipis catalans en concret han estat reconeguts amb el premi quatre Flors d'Honor en un certamen on també es va valorar el foment dels espais verds a un total de 113 municipis de Catalunya. 
 
El premi rebut per Vila-seca és un reconeixement a l'aposta del municipi per a la protecció dels espais verds i  la recuperació de grans espais com ara el Parc de la Torre d'en Dolça, la zona del litoral amb el Parc del Pinar de Perruquet i la Sèquia Major i valora, alhora, la cura de les seves rotondes i zones verdes i la campanya Flors pel Centre, impulsada per l'ajuntament fa tres anys.
 
L'entrega dels reconeixements Viles Florides 2017, que va reunir més de 275 persones, va ser presidida per la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret.
 
Viles Florides és un moviment impulsat per la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya per a fomentar la millora dels espais verds a tots els nivells amb el suport de l'Agència Catalana de Turisme.