Vila-seca commemora la Setmana de la Diabetis

Els actes començaran el 14 de novembre

L'Àrea Bàsica de Salut de Vila-seca i el seu Consell de Salut, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-seca,  organitzen la Setmana de la Diabetis amb una sèrie d'activitats i actes per tal de commemorar el 14 de novembre, Dia Mundial de la Diabetis.

El Centre de Salut de Vila-seca acollirà diverses activitats des del 14 de novembre fins al 20 de novembre, amb l'objectiu de conscienciar a la població sobre aquesta malaltia. Durant tot el dijous 14 de novembre hi haurà un punt d'informació a l'entrada del Centre de Salut on també es podrà mesurar l'índex de glicèmia.

El proper dimarts 18 de novembre es realitzarà una xerrada englobant dos de les complicacions de la diabetis. Les infermeres Carme Fontgivell i Núria Rofes i la podòloga Antonia Corchete impartiran una xerrada anomenada ‘La cura dels peus en les persones amb diabetis'. Per la seva banda, la xerrada ‘La disfunció erèctil en la Diabetis Mellitus' anirà a càrrec del doctor Josep Serra. Aquestes xerrades es duran a terme a la sala de Docència del Centre de Salut de Vila-seca a partir de les 6 de la tarda.

Per últim, una marxa fins a la Pineda tancarà els actes commemoratius del Dia Mundial de la Diabetis el proper 20 de novembre. A partir de les 10 del matí, i de forma simultània, des del Centre de Salut de Vila-seca i des del Consultori de la Pineda sortiran dues marxes que es trobaran al Santuari de la Mare de Déu de la Pineda, on es durà a terme un col·loqui a càrrec dels infermers Carlos Toribio i Irene Chivite sobre ‘Salut i exercici'