L'Ajuntament inverteix en la millora d'instal•lacions a les escoles

A banda, també es realitzaran les obres extraordinàries de cada any durant l'estiu

L'Ajuntament de Vila-seca està executant des de fa uns mesos la reestructuració de les instal•lacions elèctriques de baixa tensió de les escoles del municipi.
 
Si fa uns mesos quedaven enllestides les de l'escola Sant Bernat Calvó, ara s'està treballant en les de les escoles Mestral i Torroja i Miret i posteriorment es farà la remodelació de les instal•lacions de les escoles de la Plana i Cal•lípolis de la Pineda.
 
D'altra banda, properament començaran les obres d'adaptació i renovació de la tanca perimetral de la llar d'infants municipal "Fartets" de la Pineda, així com les obres de construcció d'una tanca de protecció a la vorera de l'aparcament de l'escola la Canaleta de Vila-seca. El cost aproximat d'aquest paquet d'inversions que s'està executant a les escoles supera els 60.000 euros.
 
Cal recordar que com cada any, la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Vila-seca adjudicarà durantel mes de juny les obres anuals de manteniment i millora de les escoles del municipi per tal d'executar-se durant els mesos de juliol i agost.