Els alumnes de català visiten l'exposició "La lluita per l'oportunitat de viure"

Els alumnes i voluntaris de l'Oficina de Català de Vila-seca van visitar recentment l'exposició "La lluita per l'oportunitat de viure" a la Biblioteca de Vila-seca. Es tracta d'una de les activitats programades dins dels diferents actes per a commemorar el Dia Internacional de les Dones.

L'exposició "La lluita per l'oportunitat de viure" reconstrueix alguns episodis de la vida de les dones des del 1931 fins al 1978. L'exposició fa un recorregut per les quatre etapes més destacades d'aquell període: "La segona República: Una oportunitat", "Quan la vida perd valor. La guerra civil", "Quan viure és sobreviure. Franquisme" i "Construint la democràcia".

A més d'aquesta visita, el passat 6 de març, els alumnes i voluntaris de l'Oficina de Català de Vila-seca també van assistir a la presentació del llibre "Sempre han parlat per nosaltres" de Najat El Hachmi

Aquestes activitats formen part de la programació d'actes complementaris als cursos de català que tenen per objectiu crear entorns de conversa en català i fomentar el coneixement de l'entorn.