La colla "Els Amics" s'emporta el Premi a la Millor Colla del Carnaval de Vila-seca

Ahir a la tarda durant l'acomiadament de la Reina Carnestoltes, la Comissió de Carnaval va concedir diversos premis a les colles vila-secanes que van participar a la Rua de Carnaval el passat dissabte.

El jurat ha considerat mereixedora del Premi a la Millor Colla del Carnaval de Vila-seca la colla "Els Amics" amb "Coco, la pel·lícula", per la seva caracterització, actuació i alegria.

A la colla "Mercabar" li ha estat concedit el premi de l'originalitat, per la idea i la forma de fusionar la cigonya, el nadó, l'Hospital i una sala de parts.  Per la seva banda, la colla "El Purgatori", amb la temàtica "La Tribu de Antonio" ha estat escollida per la confecció de les disfresses i la feina d'elaboració de les perruques. D'altra banda, la colla "Grup Jove", disfressats de jugadors de futbol americà ha rebut el premi a la gresca, pel seu comportament festiu i la seva actitud col·lectiva d'animació. Per últim, la colla "Els Divendres", ha rebut el premi al muntatge, per l'espectacular carretel·la d'aires flamencs, sota la temàtica de "Tio Pepe", i la seva petita animadora  que organitzava amb molta destresa el grup de ball.

La Comissió de Carnaval també va fer una menció especial a la colla "Los que faltaban" per la introducció de la música en directe a la Rua, i van voler destacar la colla "Zumberas de Su" per la coreografia i el seu esperit de festa.