El Circuit Kalenji trailSERIES 21K Costa Daurada premia els campions del 2019 en una gala a la Pineda

El Centre Cívic i Cultural de la Pineda ha acollit recentment l'entrega de premis del Circuit Kalenji trailSERIES 21K Costa Daurada 2019, que ha comptat amb la presència del regidor d'Esport, Iván Navarro, i la regidora d'Assumptes del nucli de la Pineda, Esmeralda Núñez. en la que els campions Eduard Barrios i Pat Perpinyà van ser els principals protagonistes.

Els campions d'aquesta edició van ser Eduard Barrios i Pat Perpinyà. Per la seva banda, els podis els van completar Jordi Solé i Xavier Cervelló en categoria masculina; Juanfran Torres va ser quart i Jesús Blesa, cinquè; i Anna Isabel García i Sílvia Iturria, en la femenina, on la quarta plaça va ser per Alicia Domingo i la cinquena per Hann Katerine.

Per equips, l'Aritjol s'ha imposat enguany per davant dels Patxanguerus d'Alforja i de l'Alliberadrenalina. També van ser premiats els corredors presents en totes les proves i els millors en cada categoria: Laia Borràs i Gerard Gispert (sèniors); Cristina Daroca i Garikoitz Arrillaga (veterans); i Glòria Cabezas i Albert Lindez (màsters).

El certamen ha estat organitzat per la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural de Vila-seca amb la producció tècnica de Naturetime. Properament s'obriran les inscripcions per prendre part a les curses que conformaran el calendari del circuit d'aquest 2020, que començarà el 2 de maig a Prades amb una prova dins el marc de l'Ultra Trail de les Muntanyes de la Costa Daurada.