Festa de Cap d'Any al Pavelló de Vila-seca per a donar la benvinguda al 2020

El passat 14 de desembre Vila-seca va donar el tret de sortida a les festes nadalenques, amb el concert solidari amb La Marató de TV3. Ara, a només un dia d'acabar l'any, Vila-seca es prepara pel Tradicional Bany de Sant Silvestre a la platja de la Pineda i l'Home dels Nassos a Vila-seca, que tindran lloc demà, dimarts 31 de desembre, a les 12.00 h i 17.45 h, respectivament.

Els vila-secans donaran la benvinguda al nou any amb la Festa de Cap d'Any al Pavelló d'Esports, que tindrà lloc el dimecres 1 de gener, a partir de les 01.00 h. El dissabte 4, l'Auditori Josep Carreras es tornarà a omplir de gom a gom amb l'espectacle de màgia musical "Màgia per Nadal", a càrrec del Mag Albert, a les 7 de la tarda. 

La desitjada arribada de SSMM Els Reis Mags d'Orient serà el diumenge 5, a partir de les 17.00 h a Vila-seca. Després de la Cavalcada dels Reis pels carrers de la vila, es dirigiran al Castell per adorar el Nen Jesús i saludar els vila-secans des del balcó. Per la seva banda, a les 7 de la tarda arribaran a la Pineda i a les 8, a la Plana.