Multitud d'actes del Pla Educatiu d'Entorn previstos per als propers dies

El Pla Educatiu d'Entorn organitza per als propers dies diverses activitats per a famílies i alumnes de les escoles del municipi.

Aquest divendres 27 de maig hi haurà l'última sessió de l'obra de teatre infantil en anglès "Billy Banjo" adreçada als prop de 300 alumnes dels cicles mitjà i superior de les escoles Antoni Torroja Miret, Mestral i La Plana.

El diumenge 29 de maig, la regidora de Serveis al Territori i Ensenyament, Manuela Moya, durà a terme una visita guiada al Parc de la Torre d'en Dolça, per tal de conèixer la seva història i els seus múltiples punts d'interès.

De cara a la setmana vinent, el dilluns 30 de maig, l'Estadi Municipal acollirà una jornada poliesportiva amb l'alumnat de 3r de Primària de les escoles del municipi, els quals participaran en diversos tallers esportius organitzats per l'ocasió.

Un nou club de lectura tindrà lloc el divendres 3 de juny, a càrrec de Carme Solé. L'activitat tindrà lloc al Centre Cívic i Cultural el Colomí a partir de les 6 de la tarda.

El dia 7 de juny els mestres d'educació infantil, coordinats des de l'Escola Sant Bernat Calvó, organitzen un intercanvi literari entre l'alumnat de P5 de les escoles, els quals treballaran rodolins, cançons, contes, embarbussaments, endevinalles, receptes i poemes al voltant del tema "Els llegums", ja que l'Assemblea General de les Nacions Unides ha declarat el 2016, Any Internacional dels Llegums.

A l'endemà, dia 8 de juny a les 6 de la tarda, les famílies podran assistir a una xerrada de Primers Auxilis, a càrrec del Projecte ANDREA, al Centre Cívic i Cultural el Colomí.

Per últim, el 10 de juny a les 9.30 h, els alumnes de 5è i 6è de Primària de les escoles del municipi participaran a l'Escola Miramar al Congrés "Aprenem i compartim", on els mateixos alumnes són els protagonistes de les ponències que s'allargaran, en dos torns, fins a les 12 del migdia.