Diumenge solidari a la Pineda

Més de 400 persones participen en la 8ª Cursa Aquum Spa La Pineda Platja

Aquest diumenge s'ha celebrat la vuitena edició de la Cursa Aquum Spa La Pineda Platja, que comptava amb dues proves atlètiques de 5 i 10 quilòmetres, i una caminada familiar d'1,3 quilòmetres, a favor de l'Associació Cel Blau de suport al dol de Tarragona i en record a Josep Barriach, membre del club Eurosport Vila-seca Fondistes que ha traspassat recentment.
 
L'atleta Xavi García, del club FACVAC, s'ha proclamat campió de la prova de 5 quilòmetres després de completar el circuit en 15 minuts i 56 segons, per davant de Luís Manuel Álvares (16'33", Athletic Track Tarragona) i Andrés Sánchez (17'13", Eurosport Vila-seca Fondistes). En categoria femenina, la vencedora ha estat la Laura Casadelvall (22'05", C.E. Trail Tarraco), seguida de la corredora Marta Montserrat (22'01") i Natalia Gallardo (22'05", Eurosport Vila-seca Fondistes).
 
Pel que fa a la prova de 10 quilòmetres, el podi masculí l'ha format Jordi García (33'42", C.N. Tàrraco), Juan José González (33'58", Spa i Salut – Athletic Track Tarragona) i Sergio Solanas (35'03", Eurosport Vila-seca Fondistes). En dones, ha vençut l'atleta Yolanda Bergadà (40'34", Athletic Track Tarragona), mentre que la Stella Beazzutti (42'44", Athletic Track Tarragona) i la Rosa Valera (43'22", Eurosport Vila-seca Fondistes) han sigut la segona i tercera corredores en creuar la meta, respectivament.
 
Aquesta cursa, convertida ja en una cita ineludible en el calendari de proves atlètiques de la demarcació, és la primera que es disputa dins del Circuit Solidari del Tarragonès 2019, que inclou diverses cites benèfiques més disputades al llarg de l'any amb l'objectiu de recaptar milers d'euros destinats a diverses iniciatives i entitats de la demarcació de Tarragona.
 
La prova l'organitzaven els clubs Eurosport Vila-seca Fondistes i Athletic Track Tarragona juntament amb l'empresa especialitzada en esdeveniments esportius Athletic Events. A més, ha comptat amb el suport de BASF, RESPOL, la Diputació de Tarragona i el Centre d'Atenció Primària de l'Alt Camp, a més de la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-seca, l'Aquum Spa, Guivernau i Powerade.