Castells, correfoc, focs d'artifici i el concert de Los Manolos marquen l'inici de la Festa Major d'Estiu, aquest dissabte

Organitzat pel Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, el proper dissabte 21 de juliol s'enceten els actes de la Festa Major d'Estiu que s'allargaran fins al diumenge 5 d'agost. Durant la primera setmana, els actes es concentraran a la Pineda, en honor a la festivitat de Sant Jaume.

Així doncs, la Festa Major que s'iniciarà el proper dissabte, arrencarà amb la recepció d'entitats Sant Jaume a les 18.00 hores al Centre Cívic i Cultural de la Pineda. Seguidament, a les 7 de la tarda al Parc del Pinar de Perruquet, hi haurà Castells amb l'actuació dels Nois de la Torre i els Xiquets de Vila-seca, un Correfoc amb el Ball de Diables al passeig de Pau Casals a les 22.15 h i el gran Castell de focs d'artifici des de la platja del Racó, a càrrec de Drac Coeters. A les 23.30 h, el concert amb Los Manolos i la posterior festa de Dj's tancaran el primer dia de la Festa Major d'Estiu.