Els germans Tieles donen gran quantitat de material bibliogràfic al Patronat de Música de Vila-seca

Ahir a la tarda, l'alcalde de Vila-seca va rebre oficialment als germans Cecilio i Evelio Tieles, dos grans músics i rellevants figures de la interpretació concertística i de la pedagogia, que recentment han donat material bibliogràfic de la seva carrera docent i artística al fons del Patronat Municipal de Música de Vila-seca.

Amb l'objectiu que professors i alumnes del Conservatori puguin fer ús de tot aquest material, la donació consta de llibres, enciclopèdies, partitures, CDs i discos que contribuiran a la formació dels estudiants del Conservatori de Vila-seca.

En la recepció, a la qual també hi van assistir el president del Patronat Municipal de Música, Josep Maria Pujals; la vicepresidenta del Patronat, Cristina Campallo i el director del Conservatori, Josep Solórzano, els germans Tieles, acompanyats de les seves esposes, van afirmar que "som el que som gràcies als llibres i per això volem que els alumnes puguin treure profit d'aquest material".

L'any 1985, els germans Tieles van establir la seva residència professional a Vila-seca provinents de la seva Cuba natal. Des d'aquells dies la seva relació amb el territori ha estat molt intensa, destacant la seva fructífera i brillant tasca educativa i artística duta a terme al Conservatori de Vila-seca.