L'Escola Mestral dedica les seves XXI Jornades Culturals a l'esport

L'Escola Mestral de Vila-seca celebra enguany les XXI Jornades Culturals, els dies 22, 23 i 24 de febrer. En aquesta edició, que porta per títol "Ens agrada l'esport", tindran lloc diversos tallers i activitats sobre l'elaboració de medalles, el surf, l'atletisme, el ioga, els jocs d'esports en anglès o l'alimentació saludable.

El tret de sortida a les jornades serà el proper dimecres 22 de febrer a les 9.15 h, un acte que també serà obert a les famílies i que comptarà amb la presència de l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet. Les jornades, presentades per la directora del centre, M. Carme Escoda, seran inaugurades per l'antiga alumna de l'Escola Mestral, Maria Martí, actual cinturó marró de karate. Després d'aquesta xerrada, alumnes de P5, 2n, 4t i 6è faran diverses coreografies, desfilades i gags en relació a l'esport.

El dijous a l'Escola Mestral celebraran el Dijous Gras a l'Estadi Municipal i, per acabar, el divendres 24 de febrer hi haurà la cloenda de les jornades amb la realització d'una desfilada de Carnaval per part de l'alumnat d'Educació Infantil i Primària.