Nova línia de bus exprés entre Tarragona, Vila-seca i Salou

A partir del dilluns dia 12, hi haurà connexions directes entre els campus de la URV a Tarragona i Vila-seca

El Departament de Territori i Sostenibilitat posa en servei aquest dilluns, 12 de setembre, la línia d'autobús exprés e6 Tarragona – Vila-seca – Salou, que oferirà 12 expedicions d'anada i 12 de tornada de dilluns a divendres feiners. El servei unirà els principals punts dels tres municipis del Tarragonès minimitzant les parades intermèdies, fet que comportarà una velocitat comercial alta i una reducció del temps de trajecte.
 
El director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, ha presentat aquest divendres el nou servei exprés a la Universitat Rovira i  Virgili (URV), juntament amb l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; el delegat del rector d'Organització i Recursos de la URV, Xavier Farriol; i representants dels ajuntaments de Tarragona i Salou.
 
En període lectiu, el nou servei exprés es complementa amb noves expedicions des de i cap als centres universitaris de referència ubicats a Tarragona i Vila-seca. En total, seran 6 expedicions d'anada i tornada de dilluns a divendres feiners adaptades als horaris d'entrada i sortida de les facultats, de manera que pugui servir al màxim nombre d'usuaris i personal de la URV.
 
Les expedicions universitàries tindran parada als campus de Sescelades i de Catalunya, a Tarragona, així com a la Facultat de Geografia i Turisme de Vila-seca.