Divendres 23 finalitza el període de matriculació dels nous cursos de català

L'Oficina Local de Vila-seca ha tret la convocatòria de nous cursos de català per adults que s'iniciaran els propers dies 26 i 27 de setembre de 2016. Els cursos són presencials de nivells inicial, bàsic i elemental; a distància, a través de Parla.cat de nivell superior i en modalitat combinada de nivells elemental, intermedi i suficiència. A més, els alumnes també podran inscriure's al Curs de Coneixement de la Societat Catalana i el seu Marc Jurídic, especial per a persones nouvingudes.

A més d'aquests cursos, també s'ofereix el servei de Voluntariat Lingüístic, adreçat a totes aquelles persones que vulguin dedicar una o dues hores a la setmana a parlar en català amb els alumnes dels cursos, en horari extracurricular.

El període de matriculació estarà obert des del 12 fins al 23 de setembre. L'horari per a matricular-se serà dilluns, dimecres i divendres, de 10.00 a 13.00 h i de dilluns a dijous de 16.00 a 19.00 h, a l'Oficina Local de Català (c. de l'Hospital, 1). Per a més informació podeu trucar al telèfon 977 39 43 25, o adreçar un correu a vila-seca@cpnl.cat.