Noves sancions per l'incompliment de l'ordenança sobre gossos

L'Ajuntament prepara una nova edició de la campanya "+Vila-neta, + civisme"

Durant els darrers mesos, l'Ajuntament de Vila-seca ha tramitat una quarentena de nous expedients sancionadors contra els propietaris de gossos per comportament incívic i per haver incomplert l'ordenança municipal que regula la tinença d'animals de companyia.
 
Tot i la millora en relació a altres anys i el bon comportament de bona part dels propietaris de gossos, l'Ajuntament de Vila-seca vol continuar controlant aquests actes incívics. De fet, iniciarà ben aviat en el marc de la campanya de sensibilització ciutadana "+Vila-neta, + civisme", una acció específica sota el lema "Si tens un gos, sigues responsable".
 
Aquests expedients sancionadors han estat oberts per les molèsties de gossos en diversos indrets dels barris Miramar- Les Illes, Formiga, Colomí, la Pineda i al centre històric. En concret, fan referència als excrements d'aquests animals no recollits en la via pública (33) i també als lladrucs a les terrasses i orins que cauen des del balcó (6). 
 
L'Ajuntament de Vila-seca no afluixa en aquests accions contra l'incivisme i per això iniciarà d'aquí pocs dies noves accions de sensibilització ciutadana sota la campanya "+Vila-neta, + civisme", amb l'objectiu de fomentar el comportament cívic i millorar l'impacte dels mals hàbits a la via pública.
 
Cal recordar que les sancions per l'incompliment de l'ordenança municipal sobre tinença d'animals de companyia oscil•len entre els 90 i 300 euros, depenent de la infracció.