En marxa la novena edició del concurs fotogràfic en memòria del fotògraf Albert Iturria

En aquesta edició, les fotografies presentades han d'estar relacionades amb el comerç de proximitat

L'Ajuntament de Vila-seca convoca per novena vegada el concurs fotogràfic en memòria del fotògraf local Albert Iturria, el qual va fotografiar el municipi, la seva gent i les festes i costums durant més de 30 anys.

El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d'edat, comptarà amb dues categories (adults i infantil) i, aquest any, tindrà com a objectiu premiar les millors fotografies sobre el comerç de proximitat vila-secà. En els darrers temps, i a causa sobretot de la pandèmia, s'ha redescobert la importància de tenir a prop de casa els establiments comercials de confiança, els qui ofereixen un tracte humà i directe. És per això que en aquesta edició es demana la presentació de fotografies que plasmin la realitat local des del punt de vista del comerç.

Els premis per a la categoria d'adults són de 700 € per al primer, 350 € per al segon i 175 € per al tercer. A la categoria infantil s'estableixen cinc premis, dotats amb material escolar per valor de 50 €. Les obres es podran lliurar fins al dia 7 de gener de 2022 al registre general de l'Ajuntament, a l'atenció de la regidoria de Cultura, o bé mitjançant correu postal.