Guanyadors de les escultures efímeres de Sant Jordi

Recentment s'han donat a conèixer els guanyadors de les escultures efímeres que van exposar-se a Vila-seca durant la Diada de Sant Jordi.

La guanyadora del concurs, amb una dotació de 1.000 euros, ha estat Yaiza Curiel, per la instal·lació escultòrica "Sobresenyals".

El segon lloc, amb un premi de 500 euros, l'ha aconseguit Zoila Vega, per la instal·lació escultòrica "Helicoïdal".

Per últim, Paula Navarro ha estat la guanyadora del tercer premi, amb 250 euros, per l'escultura "Sentits lectors".

El jurat del Concurs d'Escultures Efímeres amb Llibres, organitzat per l'Ajuntament de Vila-seca, ha estat format per la regidora de Cultura, Manuela Moya, actuant com a presidenta; juntament amb els vocals Pineda Vaquer, regidora de l'Ajuntament; Àlvar Calvet i Alexia Buyo, professors de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona i de Reus, respectivament; i Núria Llebaria, directora de la Biblioteca de Vila-seca.

Cal recordar que el projecte urbà "Efímera. Art al carrer", va convertir els carrers del Centre Històric de Vila-seca en un espai cultural on hi van treballar diversos equips d'alumnes de les escoles d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Reus i a Tarragona. Els espais ornamentats van ser la plaça d'Estudi, el portal de Sant Antoni, la plaça de l'Església, la plaça de Voltes, el carrer del Compte de Sicart, la plaça de l'Església Vella i el Jardí del Castell.