El parc aquàtic de la Pineda presenta les novetats i millores per aquesta temporada

Prop d'1 milió d'euros en inversions

El passat divendres 13 de juny, el parc aquàtic Aquopolis Costa Daurada de la Pineda  va presentar en roda de premsa les diverses millores que s'han realitzat per aquesta nova temporada. L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; el president del Patronat Municipal de Turisme, Xavier Graset; el director del parc aquàtic Aquopolis Costa Daurada, Josep M. Claver i el director de la divisió ‘Parques de Atracciones y Acuáticos de España', Enrique Pérez, van donar a conèixer les millores que, amb una inversió total de 975.000 euros, s'han posat en servei aquest any.

Presidents d'entitats del municipi, representants del sector turístic i diversos regidors municipals, van poder visitar les novetats d'aquesta temprada, les quals han consistit en la tematització dels espais i els edificis del parc sota el tema de Hawai i el surf, la construcció d'una platja de sorra natural de 1000 m2 anomenada Aloha Beach i la instal·lació del primer simulador de surf de la península, el Gran Kahuma.  En relació al parc aquàtic de la Pineda, l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, va recordar que ‘aquest és l'exemple més clar en el model d'aliança entre el sector públic i privat, ja que ha permès impulsar la Costa Daurada i desestacionalitzar la temporada turística'.

Cal recordar que el parc aquàtic de la Pineda, inaugurat l'any 1987, és el primer parc d'Europa en relació a visitants i a facturació. D'una banda, durant tots aquests anys ha rebut a 9 milions de visitants i, de l'altra part, ha invertit un total de 21 milions d'euros en total.