Acord municipal per a destinar prop d'11 milions d'euros a l'impuls social i econòmic dels propers mesos

És una modificació d'expedient de crèdit que serà aprovat el proper divendres 29 de maig durant el plenari municipal

L'Ajuntament de Vila-seca ha presentat avui en roda de premsa l'Expedient de Modificació de Crèdit del Pressupost Municipal 2020. Són exactament 10.674.748,23 euros que seran aprovats, amb el suport de tots els grups municipals, durant el Plenari Municipal que tindrà lloc el proper divendres 29 de maig.
 
Aquest expedient parteix de la necessitat de donar una resposta àgil i eficaç a l'actual situació d'emergència social i econòmica, derivada de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, un fet que ha permès assolir el màxim consens entre tots els grups polítics municipals de l'Ajuntament de Vila-seca.
 
La roda de premsa ha estat protagonitzada per l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura i pels portaveus de la resta de grups municipals. Concretament han intervingut els regidors Iván Navarro, portaveu del grup municipal de Partit dels Socialistes de Catalunya; Juan Antonio Ramírez, portaveu del grup municipal de Ciutadans; Mario Téllez, portaveu del grup municipal de Vila-seca en Comú i Josep Forasté, portaveu del grup municipal de Decidim Vila-seca. Tots ells han destacat el posicionament unitari prioritzant les idees i les necessitats de la població per davant dels posicionaments polítics i de les ideologies.
 
Aquest expedient de modificació de crèdit és el més important de la història de Vila-seca i en ell es perfila un nou Pla d'Impuls Municipal 2020 que, amb un import de 8.416.736,47 euros, té com a objectiu principal activar diverses accions i projectes que ens permetran ajudar a impulsar econòmicament el futur més immediat de la nostra ciutadania i de les nostres empreses i autònoms.
 
Aquest Pla d'Impuls Municipal 2020, s'estructura en tres eixos estratègics:
1.- Impuls a l'acció social i assistencial a les famílies
2.- Impuls al teixit productiu i a l'activitat econòmica
3.- Impuls a l'ocupació i a la formació de les persones