El plenari adjudica les obres del projecte de restauració del Celler Noucentista

Ha pres possessió també la nova regidora del grup municipal de VSC, Marta Roldán

El plenari de l'Ajuntament de Vila-seca celebrat el divendres 20 de novembre a les 20 hores ha adjudicat el contracte per a les obres del projecte executiu de restauració del celler noucentista de Vila-seca i la seva transformació en un nou equipament cultural. Les obres, cofinançades amb 2 milions d'euros dels fons europeus FEDER, han estat adjudicades  per un total de 5.183.889,82‬, distribuïts en dos lots. Un primer d'obra civil i instal·lacions (4.934.533,89 euros) i el segon d'equipament fix (249.355,93 euros).
 
D'altra banda, el ple va aprovar el nou reglament del servei de transport públic col·lectiu de viatgers al municipi i la pròrroga del conveni de delegació de competències i de col·laboració entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Tarragonès en matèria de servis socials i altres programes relatius al benestar social i polítiques d'igualtat, de l'Àrea Bàsica de Serveis Socials de Vila-seca.
 
El Ple de l'Ajuntament de Vila-seca va debatre i aprovà també tres mocions presentades per diversos grups municipals i va servir també per a la presa de possessió de la nova regidora del grup municipal de Vila-seca en Comú, Marta Roldán, en substitució de l'antic regidor del grup, Carles Cercós.
 
Les mocions aprovades són:
- Moció presentada pel grup municipal de Vila-seca en Comú per tal de declarar Vila-seca, ciutat solidària amb l'Alzheimer. Fou aprovada per unanimitat de tots els grups municipals.
- Moció presentada pel grup municipal de Vila-seca en Comú sobre el control de la qualitat de l'aire al Camp de Tarragona. Fou aprovada amb 18 vots a favor dels regidors de VSC, C's i Govern (Vs i PSC) i 3 abstencions dels regidors de DV.
- Moció presentada pel grup municipal de Decidim Vila-seca Segura (DV) per declarar Vila-seca, municipi feminista. Fou aprovada per unanimitat.