El Duatló-Cross de Vila-seca arriba diumenge a la desena edició

Vila-seca acollirà aquest diumenge la desena edició del seu Duatló-Cross, un certamen de caràcter popular amb sortida i arribada al Parc de la Torre d'en Dolça. Un esdeveniment clàssic i consolidat a la demarcació tarragonina.

Apte per a tots els públics i ideal per tots aquells que es preparen per la temporada de triatló, la competició té programada la sortida a les 11 del matí.

Un cop es doni el tret de sortida, els participants hauran de realitzar dues voltes a un circuit de 2kms a peu; a continuació, dues noves voltes a un circuit en BTT de 5,5kms; i finalitzaran amb una darrera volta al circuit a peu. En total, 17kms a completar entre les dues modalitats.

Per acomiadar la jornada matinal hi haurà botifarrada i sorteig de material esportiu entre tots els participants.

Les inscripcions romandran obertes fins divendres, a les 15h, al web www.naturetime.es. En el cas que no s'arribi al nombre màxim de dorsals també n'hi haurà de disponibles el mateix diumenge a Vila-seca, entre les 9h i les 9:30. Per altra banda, també fins divendres, es pot formular la inscripció a la botiga evaSion running Reus amb un 15% de descompte.