‘Paris You Got Me' de Julie Bohem guanya el Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca 2018

‘I wish...' de Víctor Pinel rep el premi al millor curt d'animació i ‘Cunetas' de Pau Teixidó s'endú dos premis, el DO Catalonia i el del jurat jove

Ahir diumenge es va cloure a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca la tercera edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI). Després d'un llarg procés de selecció es van projectar un total de 38 curtmetratges (29 de ficció i 9 d'animació), en un festival que s'ha pogut seguir a Vila-seca del 20 al 28 d'octubre.
 
La Gala de lliurament de premis, presentada per l'actriu Itziar Castro, va comptar amb la presència d'un nombrós públic i fou presidida per l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet i pel president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Segura.
 
El jurat va dictaminar que els curtmetratges guardonats d'aquesta tercera edició fossin els següents:
- Premi Internacional millor Curtmetratge ficció, "Paris You Got Me" de Julie Bohem
- Premi Estatal millor Curtmetratge ficció, "Background" de Toni Bestard
- Premi millor Curtmetratge Animació, "I wish..." de Víctor Pinel
- Premi D.O Catalonia, "Cunetas" de Pau Teixidor
- Premi del Jurat Jove , també pel curtmetratge "Cunetas" de Pau Teixidor
- Premi del Públic, pel curtmetratge "Glitch" de Mario Cabotá.
 
Durant la gala de cloenda del FICVI també es van lliurar els premis del concurs In Situ, rodat durant l'anterior cap de setmana en diferents espais de Vila-seca i que van ser per David Murga, amb la seva producció titulada "Ignorants" i per Alicia Mateos, Andrea Suárez i Coral Méndez, amb el seu curt "Eggtraterrestres".
 
El FICVI és un festival cinematogràfic que pretén difondre i promoure l'art del cinema i acostar-lo a tots els públics. Amb l'organització d'aquesta mostra, el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca vol apostar per la cultura, el cinema i els directors novells que treballen amb el petit format.