El segon Concurs Fotogràfic ‘Albert Itúrria' ja té guanyadors

S'han presentat un centenar de fotografies

El passat dissabte a la tarda, a la Sala Polivalent de l'Ajuntament de Vila-seca, es van donar a conèixer els guanyadors del segon Concurs Fotogràfic ‘Albert Itúrria' que enguany premiava a les millors fotografies d'espais singulars del municipi.

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, acompanyat de l'esposa del fotògraf homenatjat, Rosa M. March, van lliurar els premis als guanyadors. El primer, valorat en 700 euros, va ser per a Daniel Garcia Alcón, per la fotografia Platja del Racó de la Pineda; el segon premi, amb un valor de 350 euros, va ser entregat a Marta Brosa Gallera, per la fotografia La Nit 03;  i per últim, el tercer premi, dotat amb 175 euros, va ser per Albert Cilveti López, per la fotografia Interstici_3.

Després d'anunciar els guanyadors del concurs, es va procedir a inaugurar l'exposició que recull les 104 fotografies presentades al concurs i realitzades per un total de 25 participants.

El jurat d'aquest segon Concurs Fotogràfic "Albert Itúrria" va estar format per Josep Toquero, regidor de Cultura; Xavier Graset, president del Patronat Municipal de Turisme; Alberto Miñambres, regidor de l'Ajuntament de Vila-seca, i per les fotògrafes Sílvia Itúrria i Sílvia Amador.