S'obre el termini per a presentar fotografies al Concurs fotogràfic Albert Iturria

En aquesta edició, les fotografies presentades han d'estar relacionades amb la pràctica esportiva local

L'Ajuntament de Vila-seca convoca per sisena vegada el concurs fotogràfic en memòria del fotògraf local Albert Iturria, el qual va fotografiar el municipi, la seva gent i les festes i costums durant més de 30 anys.

El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d'edat, comptarà amb dues categories (adults i infantil) i tindrà com a objectiu premiar les millors fotografies sobre "L'esport a casa nostra, la mediterrània", amb motiu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, dels quals Vila-seca és seu. Enguany, les fotografies han d'estar relacionades amb la pràctica esportiva local, els entrenaments i les competicions en les diferents categories dels nostres esportistes, a més de l'esport en l'entorn familiar, individual o amb la participació en entitats a Vila-seca.

Els premis per a la categoria d'adults són de 700 € per al primer, 350 € per al segon i 175 € per al tercer. A la categoria infantil s'estableixen cinc premis, dotats amb material escolar per valor de 50 €. Les obres es podran lliurar fins al dia 31 d'octubre al registre general de l'Ajuntament, a l'atenció de la regidoria de Cultura, o bé mitjançant correu postal.